Även om många kanske vill avfärda kryptovaluta som en modefluga som bara är på väg att passera är det tydligt att den växer till en ekonomisk kraft som måste beaktas. I verkligheten uppskattas det att den globala marknaden för kryptovalutans värde beräknas öka till 1,9 miljarder dollar år 2028. Kurser i handel med kryptovaluta går djupt in i hur denna nya marknad fungerar och erbjuder de bästa metoderna för att tjäna pengar på handel med tillgångar och investeringar.

Vi har tittat på det bästa programmet för handel med kryptovalutor för nybörjare och proffs. Det här är våra sex bästa val baserat på kompetensnivå och kostnad, samt användarvänlighet och många andra. Var medveten om att eftersom de inte backas upp av något finansiellt institut eller någon valuta kan handeln med kryptovalutor vara ett riskfyllt företag för cyberkriminalitet och bedrägerier.

Vad gör en bra utbildning i handel med kryptovalutor till en bra utbildning i handel?

Handel med kryptovalutor innebär en förståelse för förhållandet mellan belöning och risk, teknisk analys och känslokontroll samt andra mer komplexa marknadselement. I slutändan kommer de bästa kurserna i kryptovaluta att beskriva grunderna för kryptovaluta eftersom de är relaterade till dessa och mer traditionella strategier för handel.

Vilken är den mest effektiva strategin att använda för kryptohandel?

Hela längden på en artikel skulle kunna skrivas om varje specifik strategi för handel med kryptovalutor och vilken som är den mest effektiva. Svaret kommer att bero på varje näringsidkares nivå av risktolerans och finansiella mål samt graden av engagemang. Baserat på deras preferenser kan det vara en mängd olika aktiva eller passiva strategier.

Vad kostar en kurs i kryptovalutahandel?

På grund av sin förmåga att locka till sig högkvalificerade experter dominerade Udemy fältet när det gäller den stora majoriteten av högkvalitativa kryptovaluta-relaterade kurser som vi hittade. Majoriteten av dem började på 100 dollar, på grund av Udemys tendens att erbjuda regelbundna specialerbjudanden som vi kunde upptäcka dem för mindre än 19,99 dollar per kurs för livstidstillgång.

LinkedIn Learning erbjöd också en utmärkt nybörjarkurs för 29,99 dollar per månad. Om du tar hänsyn till att du har tillgång till mer än 16 000 kurser till det priset (inklusive de åtta kurserna i kryptovaluta) är det också en bra affär.

Hur väljer vi de bästa kurserna för handel med kryptovaluta?

Vi undersökte mer än tolv kurser i handel med kryptovaluta för att skriva den här recensionen. Även om vi upptäckte några kurser som erbjuds av personer som har sina personliga webbplatser, fann vi att Udemy var de mest populära och välorganiserade kurserna, och LinkedIn Learning kom på en jämn andraplats.

Vi tittade främst på kurser som undervisades av äkta experter inom kryptovalutahandel och som fick höga betyg och höga inskrivningssiffror. Vi försökte också välja kurser som fokuserade på grunderna i kryptovaluta, specifikt är relaterade till faktiska handelsstrategier och metoder.

Även om priset inte var en viktig faktor undvek vi kurser som erbjuds av oberoende företag som kostade betydligt mer än Udemys rabatterade priser för kurser eller LinkedIn Learning månadsavgift på grund av att de inte erbjöd något extra värde.

Vi skulle vilja föreslå en dogecoin kurs för personer på scandic.